top of page

LaFune Organic rozenwater 

Door de collageenproductie van uw huid te ondersteunen, verhoogt het de elasticiteit van de huid en verstevigt het uw huid. . Gebruik: Maak je make-upkatoen nat met rozenwater en breng het 's morgens en' s avonds aan op je gezicht, hals en decolleté. Je kunt deze applicatie ook doen wanneer je maar wilt gedurende de dag.

Rose, een van de sterkste geuren met de meeste trillingen met een frequentie van 320 MHz

Het symboliseert liefde, puurheid en eenvoud. Het wordt geproduceerd zonder afscheiding van essentiële rozenolie. La Funé Full Rose Water, een multifunctioneel product geschikt voor alle huidtypes, reinigt, verzacht en hydrateert je huid. Het beschermt de huid met zijn sterke gehalte aan antioxidanten. Door de collageenproductie van uw huid te ondersteunen, verhoogt het de elasticiteit van de huid en verstevigt het uw huid. . Gebruik: Maak je make-upkatoen nat met rozenwater en breng het 's morgens en' s avonds aan op je gezicht, hals en decolleté. Je kunt deze applicatie ook doen wanneer je maar wilt gedurende de dag. 

Het is 100% natuurlijk puur natuurzuiver rozenwater dat wordt verkregen tijdens het extraheren van essentiële rozenolie door stoomdestillatie. Rozenwater heeft een balancerend effect. Het staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen op de normale, droge, rijpe, gevoelige en verloren huid. Het is een talgregulator. Het heeft een anti-rimpel effect. 

 

Bewaren:

Bij kamertemperatuur uit de buurt van direct zonlicht.

Ultimate Rose

Anderen bekeken ook

    bottom of page