top of page

100% natuurlijk, gecertificeerd en gepatenteerd  

Schermafbeelding 2021-10-13 om 16.14_edited.png

COLLAGEEN POEDER

Collageen, vaak ook op z’n Engels ‘collagen’ genoemd, is een lichaamseigen eiwit dat zich in weefsels zoals botten, tanden, kraakbeen, pezen en de huid bevindt en deze weefsels soepel en stevig helpt te houden. Er zijn twee verschillende soorten collageen: gehydrolyseerd collageen en niet-gehydrolyseerd (ongedenatureerd) collageen. Ongeveer 90% van de collageen in ons lichaam bestaat uit gehydrolyseerd collageen. Dit type collageen komt in pezen, gewrichtskapsel, spieren, bloedvaten en botweefsel voor. Kraakbeen bestaat vooral uit niet-gehydrolyseerd collageen.

Belangrijkste taak van onze collageen poeder is het creëren van een netwerk dat de huidstructuur creëert, waardoor de huid kracht, flexibiliteit en duurzaamheid krijgt.

 

Wat doet collageen?
Collageen is een eiwit dat wordt gevormd door fibroblasten en andere cellen. Fibroblast is de basiscel van bindweefsel en de belangrijkste taak van fibroblasten is het produceren van collageen en elastine, die uiterst belangrijk zijn voor de huid en de huid glans en flexibiliteit geven. Als bouwsteen van collageen houdt het botten en spieren bij elkaar, beschermt het organen in ons lichaam en verhoogt het de elasticiteit van de huid.

collageen.png
Voonka collageen.png

Collagen / Collageen / Kolajen / Collagenen / Kollageen / Multi collagen / Collagen powder / Collagen peptide /  Anti aging / Superfood / Premium Supplements / Voonka / Voonka Multi Collagen / Collageen tabletten / Collageen poeder

ALLE PRODUCTEN

bottom of page